kolmapäev, 19. märts 2014

"Wrong Turn 4: Bloody Beginnings" (2011)

Kui esimene "Vale pöörde" film välja arvata, mis oli tegelikult isegi päris usutav ja reaalselt hirmus õudukas, on see seeria mõeldud ainult neile, kellele meeldib vaadata intsesti teel sündinud mutantidest kannibale vähemalt sama alaarenenud tiinekaid erinevatel viisidel maha nottimas. Ja pole kahtlustki - mina olen üks neist inimestest.


Algul olin pisut ehmatunud, sest neljas osa on isegi teist ning kolmandat jagu arvestades ekstreemselt odav ja läbinisti amatöörlikult tehtud. Kui sellest mööda saada, võib film isegi mingil hetkel meeldima hakata.

Tegelased on kohutavalt lollid ja stereotüüpsed, kuid sellise filmi puhul tuleb see pigem kasuks, sest seda lõbusam on nende suremist vaadata. Eelmistest osadest mäletasin vinge välimusega mutante, aga "Bloody Beginnings" veab isegi sellest küljest alt, kuna kannibalid näevad välja umbes nagu "Buffy" esimeste hooaegade vampiirid. Ainuke asi, mis filmi vähegi arvestatavaks muudab, on gore, mida on tõesti palju, kuid mis, tuleb tunnistada, ikkagi võrdlemisi halvasti tehtud on. Sellegipoolest ei saa öelda, et hiiglasliku trelli või saanimootoriga naiste läbistamist poleks lust vaadata. Ja just nimelt naiste, sest meestel, kui kannibalid välja arvata, pole siin filmis mingit ellujäämisvõimalust.

Minu hinne on 7/10, aga mitte sugugi selline 7/10, mis tähendaks, et tegu mingistki otsast korraliku filmiga oleks. Aga kui sellist sorti asjad meeldivad, siis küllap läheb ka see peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar